Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V průběhu čtyř let, kdy Barack Obama (51) stál v čele Spojených států jako první černošský prezident v historii USA, se v zemi udála spousta změn především ve zdravotnictví. Období prezidentování se projevilo také na jeho dvou dcerách Malii (14) a Sashe (11). Především starší Malia se pomalu stává slečnou, která rozhodně o ctitele nebude mít nouzi. Nejen proto, že její otec zastává již druhé volební období ve funkci ‚nejvlivnějšího muže planety‘.

Přestože pohledy fotografů i médií nejčastěji směřují na prezidentský pár a módní kritici se často zabývají opěvovanou změnou stylu první dámy Michelle Obamy (48), Malia je dnes čtrnáctileté děvče, které okouzluje svým něžným půvabem.

Malia studuje na prestižní University of Chicago Medical Center a ve volném čase se věnuje sportu. Mezi její nejoblíbenější patří fotbal, gymnastika a tenis, ale věnuje se rovněž tanci a hře na klavír.

Nebude to nejspíš trvat dlouho a tatínek bude mít co dělat, aby od své krásné dcery odehnal všechny nápadníky...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám