Hlavní obsah
Článek

Třiatřicetiletá glamour modelka z Londýna Aisleyne Horgan-Wallace má slušně našlápnuto na pomyslný titul nejnevkusnější anglické celebrity. Její modely jsou často výstřední a pokud nemají pořádný výstřih, vnadná dračice si jich ani nevšimne. Ovšem vrcholem nevkusu se stala její úterní kreace...

Horgan-Wallace by se přitom měla podobných módních přešlapů vyvarovat už i proto, že nepracuje pouze jako modelka, ale zároveň se sama věnuje navrhování oděvů a píše do magazínů. Kromě toho se Aisleyne věnuje i občasnému herectví a je profesionální ‚obrážečkou luxusních večírků‘. Nejvíce se však dostala do povědomí Britů poté, co v roce 2006 soutěžila v tamní verzi reality show Big Brother.

Podle britského Daily Mailu se blonďatá hvězdička nechala inspirovat modelem Olivie Newton-John z Pomády, a to především červenobílou kombinací a těsnými legínami. Na rozdíl od Sandy ale Aisleyne zvolila mnohem odvážnější top z průsvitné krajky, která téměř vůbec nepružila. To způsobilo, že modelka měla místo ňader dvě placky.

Související témata:
Placky

Reklama

Další články

Načítám