Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždycky tak trošku vybočovala z řady. Zpěvačka Aneta Langerová (37) občas umí svými módními výstřelky překvapit, a tak se rozhodla více sledovat nové módní trendy. A nikoho nepřekvapí, co si vybrala. "Mám ráda šaty, nosím je už delší dobu, a záleží mi hlavně na tom, abych se cítila pohodlně," svěřila Super.cz. Takže ji naprosto okouzlily šaty z teplákoviny.

A právě proto, že má zpěvačka ráda pohodlné věci, nechala si poradit od mladé návrhářky Petry Hušpauerové, která je na trhu s teplákovými hadříky teprve rok. „Když mladí něco vymyslí a je to vkusné a má to styl, tak jsem nadšená. Samozřejmě se ráda obléknu do pěkných věcí, ale musí to být hlavně praktické,“ vysvětlila Langerová.

„Tepláky jsou pro všechny. Naše návrhy představují modely, které nejsou jen do posilovny nebo na doma. To, že se líbí i slavným, mě těší,“ svěřila Petra, která společně s maminkou svoji značku prosazuje hlavně na internetu. Aneta je zatím první celebritou, která měla možnost si oblečení prohlédnout.

A co se jí nejvíce líbilo? „V našich modelech je speciální složka, díky které látka zůstane na svém místě. Nestane se, že byste měli třeba vytahaná kolena,“ prozradila tajemství návrhářka.

Aneta si kromě apartních modýlků na léto pořídila i stylový vůz. Když už totiž dělat parádu, tak pořádnou. „Teď mě v ulicích uvidíte se staženou střechou,“ smála se ambasadorka nového kabrioletu, jehož cena začíná na půl miliónu korun. V tom ovšem zapózovala v modýlcích od další návrhářky, Hany Noble.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám