Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po úspěchu snímku Jamese Camerona Avatar z roku 2009 se z představitele hlavní role Sama Worthingtona stala hvězda první ligy. Šestatřicetiletý Australan s rodištěm v britském Surrey od té doby natočil desítku filmů, za které dostal pohádkové honoráře. Ovšem někdy i oblíbené hvězdy šlápnou vedle a najednou se ocitnou s pouty na rukou. Horší je, že v jejich případě se o tom dozví celý svět...

Pohledný Worthington se v sobotu v noci zapletl s vyhazovači jednoho nočního klubu v Atlantě. Ti údajně museli agresivního herce zpacifikovat pomocí pout a pepřového spreje. Důvodem rozepře bylo hercovo údajné dobývání se do klubu, přestože mu byl odepřen vstup. To se Worthingtona natolik dotklo, že začal být podrážděný a prý si to chtěl s ochrankou vyřídit ručně. Herec byl silně pod parou a napadl jednoho z vyhazovačů stojících před vstupem do podniku.

Muži z ochranky jej na místě spoutali a vyčkali do příjezdu policistů. Ti Worthingtona obvinili z výtržnictví. Později byla žaloba stažena, svědci události se údajně nedostavili k soudu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám