Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadalo to jako klidné odpoledne. Modelka Simona Krainová (51) se konečně dočkala a mohla si vyzvednout již několik měsíců objednaný kočárek limitované edice Andy Warhol pro mladšího syna Bruna. Ale protože neměla hlídání a musela s sebou vzít oba kluky, dost se to rozjelo.

Simona vybrala pro Bruna tmavý vzor kočáru, který je jednak praktický na údržbu a pak se i k chlapečkovi výborně hodí. Oba s bráškou při vypuštění mezi lidi připomínají armádu na útoku. Sotva Krainová syny pustila ven z auta, dvouletý Max začal řádit jako černá ruka.

V prodejně s kočárky měli totiž i velký výběr vozítek pro větší kluky. Nebylo snad jediné, které by nevyzkoušel. A Simoně dalo hodně velkou práci, aby mu dala najevo, že koloběžka a několik typů autíček s nimi domů nepojedou. Malý v jednu chvíli dokonce natahoval moldánky, ale sexy maminka zvládla zpacifikovat nejen jeho, ale i kolemjdoucí, kteří se obávali, že právě začala třetí světová válka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám