Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tenhle návrat do minulosti zaručeně potěší všechny milovníky ženské krásy a decentní erotiky. Devět let staré fotografie pocházejí z doby, kdy byla Gábina Partyšová (45) ještě cudné a stydlivé děvče a po uši zamilovaná randila s Pepou Koktou, nevěda, co všechno jí budoucnost připraví.

Sličná moderátorka, která ve vizáži doznala k dnešnímu dni jen pramálo změn, se může i po třicítce pochlubit bezchybnou postavičkou a sexy křivkami. Důkazem bylo nedávné focení, při kterém počáteční fázi studu hravě přemohla a vzápětí se ukázala nahoře bez.

Na své první „odhalené focení“ vzpomíná Gábina po devíti letech s nostalgií. „První nabídku mi dal můj kamarád Petr Škvrně a já ji odmítla s tím, že jsem stydlivá. Po čase přišla nabídka další. To už bylo bohužel po jeho tragické smrti. Nakonec jsem kývla a vybrala jsem si Roberta Vana, který měl od počátku zcela jasnou vizi,“ vzpomíná Gábina, která mohla být s výsledkem nadmíru spokojená.

Snímky se tehdy fotily na statku a Gábině to na nich ve stylizaci sexy farmářky zatraceně sekne. „Už tenkrát jsem si dělala legraci, že nahé fotky fotím hlavně pro svá vnoučata. Až budu stará, ukážu jim je, aby věděla, že jejich babička bývala kdysi taky kypré děvče,“ uzavřela s úsměvem moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám