Hlavní obsah
Článek

Oblíbená americká herečka Jennifer Aniston (55) se již v květnu měla stát vdanou paní. Jejím vyvoleným je její herecký kolega Justin Theroux, s nímž se seznámila během natáčení filmu Wanderlust. Podle posledních informací se ale hvězdy nedokázaly dohodnout na tom, jak bude jejich velký den vypadat. Proto se Jenn a její milý rozhodli vzít si ještě nějaký čas na rozmyšlenou a svatbu přesunuli na srpen.

„Jennifer a Justin svatební plánování brali velmi uvolněně. Moc se oba na svatbu těší, ale mají rozdílné představy o tom, jak má samotná svatba vypadat. Nemá to nic co do činění s nimi jako s párem, oba se bláznivě milují. Pokaždé, když je vidíte, pořád se objímají a jsou propletení do sebe. Jennifer chce něco většího a pozvat všechny přátele, ale Justin by měl raději svatbu intimnější. V tuto chvíli všichni očekáváme, že svatba bude před svátkem práce (v USA vždy první pondělí v září),“ prozradila kamarádka herečky.

Pro Jennifer to bude již druhá svatba. V minulosti byla již provdaná za hollywoodského krasavce Brada Pitta (60), se kterým se ale po pěti letech manželství rozvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám