Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se týká halloweenských převleků, tak v Hollywoodu nemá konkurenci Heidi Klum (50). V našich končinách se ve stopách slavné německé topmodelky vydala Andrea Verešová (43). Česko slovenská kráska se vystrojila na večírek svého dvorního salonu vystrojená v „kůži Avatarky“.

Jak se Andrea v tomto kostýmu cítila a čí to byl nápad ji takto „maskovat“ zajímalo snad všechny. „Nápad to byl můj a zvolila jsem tento kostým proto, že postava Avatara je pro mě zosobněním nadpozemské tajemné a nádherné bytosti a já mám moc ráda krásné příběhy," prozradila modelka a jedním dechem dodala: „Nejsem zrovna typ člověka, který si na převlékání do masek potrpí, ale když mě moje kamarádka a ředitelka estetických center Petra Nováková pozvala, slíbila jsem jí, že šaty a podpatky tentokrát nechám doma a ona se bude mít na co těšit. Díky tomu, že Petra zaměstnává skvělé terapeutky, mám díky manažerce Petře Jandové i dokonalý „avataří“ make-up,“ dodává s úsměvem Andrea.

„Velkou výhodou kostýmu byla též skutečnost, že mě zpočátku skoro nikdo nepoznal a to mi alespoň na chvíli dalo úžasný uvolňující pocit odosobnění se od mého civilního já,“ dodává Andrea.

A že to Andree opravdu slušelo, nebylo pochyb. Se svou dokonalou postavou je pro tento kostým jako stvořená. Na akci doprovodila modelku celá rodinka a ani manžel Daniel Volopich se neváhal převtělit v bytost z měsíce zvaného Pandora. Jak oba manželé potvrdili, velký ohlas vzbudily masky už doma u dětí, které své rodiče málem nepoznaly a táta je trochu vyděsil.

Na akci dorazilo i mnoho jiných významných hostů v čele s kapelou Mandrage, Mírou Hejdou a dalších VIP osob z Plzně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám