Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová Miss Slovenska Karolína Chomisteková (19), která svým půvabem okouzlila i rappera Rytmuse, jenž jí po vítězství v klání krásy skládal komplimenty, patří k nejkrásnějším slovenským misskám posledních let.

Na rozdíl od jiných krasavic si totiž na nic nehraje a oslňuje svým přirozeným půvabem. O tom, že v civilu je to obyčejná holka do nepohody, svědčí i fotografie, na nichž je misska zvěčněna nenalíčená a v teplákové soupravě vedle svého přítele, fotbalisty Spartaku Trnava Patrika Čarnoty.

Karolíně to moc sekne, a i když zrovna není v záři reflektorů, právem si zaslouží přirovnání k tak atraktivní brazilské modelce, jakou je Adriana Lima (42), jíž se nápadně podobá.

Misska se navíc neváhá obléct do maskáčů a vyrazit s přítelem na výlet do přírody. Kombinace nefalšované ženské krásy a přirozenosti by Karolíně mohla přinést body i na mezinárodní soutěži Miss World, kam pojede reprezentovat slovenskou krásu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám