Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Verešová (43) opět dokázala, že po dvou dětech může žena vypadat fantasticky. V rafinovaných šatech předvedla dekolt i odhalená záda a bylo jasné, že podprsenka je v jejím případě zbytečným kouskem oblečení.

Andreu s manželem Danielem Volopichem pozvala na luxusní párty jedněch z nejdražších hodinek na světě, které si oblíbil například miliardář Michal Horáček, první dáma Pařížské, podnikatelka Tamara Kotvalová (60). Večírek proběhl v nově zrekonstruované žižkovské televizní věži, kde se od znovuotevření ještě žádná párty nekonala.

Andrea to ale skoro nestihla. "Běžím sem rovnou z módní přehlídky, kde jsem předváděla šperky," vysvětlovala Andrea. O běhu se ale v jejím případě dalo hovořit jen stěží. Na nohou totiž měla luxusní lodičky na dost vysokém podpatku.

"S Andreou já se fotit nemůžu. Jak bych vedle ní vypadala," bránila se naprosto zbytečně společnému snímku Tamara Kotvalová. Ta je sice o víc jak patnáct let starší než Andrea, ale postavu má stejně luxusní. A to má děti dokonce tři. Na příkladu těchto dam je jasné, že stačí jen chtít a v každém věku lze vypadat skvěle.

Reklama

Další články

Načítám