Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní diva Andrea Kalivodová (36) nemá sice chlapa, ale jak to tak vypadá, moc velkou hlavu si z toho nedělá. Sama vyrazila do Nízkých Tater a užila si pár dní zaslouženého relaxu.

„Kdysi mě tady tatínek učil lyžovat, ale to bylo opravdu už hodně dávno, od té doby uplynulo hodně vody, byla jsem opravdu překvapena, jak se to vše změnilo,“ prozradila Kalivodová.

Operní pěvkyně je nyní ve formě, a tak v místním známém aquaparku ukázala v „tropickém ráji“ bez obav svou nádhernou postavičku v bikinách.

„Byla jsem si užít Keltský saunový svět, vyrazila jsem na skvělé procházky, protože bylo krásně slunečno, a tak musím říct, že jsem vychytala opravdu nádherné počasí. Dokonce jsem si dala i skleničku šampaňského v Champagne baru,“ líčila nadšeně pěvkyně, kterou mohou její fanoušci vidět v Národním divadle.

Loni si krásná Andrea prošla náročným obdobím, když jí lékaři v těle našli nádor a musela na operaci. „Poté, čím jsem si nyní zdravotně prošla, jsem si uspořádala priority a změnila svůj život,“ prozradila Kalivodová, která se nyní věnuje i charitě.

„Je důležité, aby lidé nepodceňovali preventivní prohlídky, mnohdy jim to může zachránit život. Víc se nyní snažím pomáhat ostatním a věnuji se projektu pomoci lidem trpícím plicní arteriální hypertenzí,“ uzavírá Kalivodová.

Reklama

Další články

Načítám