Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přemýšlíte, kdo se skrývá pod uměleckým líčením na fotkách? Sympatická herečka nedávno nafotila sérii uměleckých fotografií, na kterých ji vizážistka Barbora Nevická ze školy make-upu Surface proměnila k nepoznání. Bývalá hvězda nekonečného seriálu Ulice, která se nyní stará o svá roztomilá dvojčátka Pepíka a Magdalenku, se předvedla jako žena mnoha tváří. Na šesti uměleckých fotografiích je ztvárněna ponořená ve vodě, s rukama zdobenýma peřím nebo zahalená v bílém poprašku. Ano, je to Míša Maurerová.

Nebylo to poprvé, co se herečka vložila do rukou této umělecké vizážistky. Nevická ji zkrášlila už na její červnovou svatbu.

Zmíněné umělecké fotografie vznikly pro dobrou věc. Míša se rozhodla fotky prodat a výtěžek darovat nadaci DebRa, která pomáhá lidem se vzácným onemocněním kůže – takzvanou nemocí motýlích křídel. Patronkou této nadace je herečka Jitka Čvančarová (46), které na vernisáži v Galerii Louvre převzala šek za prodané fotografie.

Reklama

Další články

Načítám