Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sestra vévodkyně Kate Middleton (40), dívka s nejkrásnějším pozadím na světě Pippa Middleton (40), míří do Prahy. Organizátoři prvního ročníku maškarního plesu Masquerade 2012 se totiž rozhodli na svou akci, která se uskuteční 22. listopadu v Obecním domě v Praze, pozvat i Pippu. Té už leží pozvánka na stole a tenhle týden se má rozhodnout, jestli jejich pozvání přijme.

„Naše delegace je nyní ve Francii, kde sídlí firma dlouholetých kamarádů Vicomte Arthura de Soultrait a Marcy de Soultrait, kteří jako partneři Masquerade 2012 vyjednávají naším jménem podmínky její účasti,“ sdělil jeden z organizátorů plesu Petr Skopec.

Podle posledních informací z Paříže Pippa do Prahy opravdu přijede. Přípravy jsou v plném proudu, včetně variant velkolepých rób od věhlasných návrhářů i majestátních dobových kostýmů.

„Pokud přijede, tak bude mít v Česku plný servis. Už je pro ni připravené soukromé letadlo, které ji dopraví do Prahy, bude spát v nejlepším hotelu a nepřetržitě ji bude hlídat organizátory najatá agentura, přes kterou se nikdo nepovolený k Pippě nedostane,“ popsal Skopec.

Na Pippu se už těší i moderátor akce Libor Bouček (43). „Ve chvíli, kdy přijede do Prahy, tak to bude obrovská prestiž. Objevíme-li se na jedné akci, hned si to napíšu do svého čtverečkovaného sešitku: Sešel jsem se s Pippou Middleton, aniž bychom si podali ruku,“ dodal se smíchem Libor Bouček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám