Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Renata Langmannová (37) už více než v Čechách pracuje jako modelka v zahraničí. Pendluje mezi Milánem, Paříží a Londýnem. Jak sama říká, topmodelka v jejích šestadvaceti letech už z ní nebude, modeling dělá hlavně kvůli penězům.

"Neříkám, že už jsem stará, ale na modeling už to je hraniční věk. Jsem šťastná, že to ještě můžu dělat, že zájem je a paradoxně mnohem vyšší, než když mi bylo třeba osmnáct. Nečekám už, že bych se stala světovou topmodelkou. Samozřejmě chci dosáhnout co nejvýš, ale peníze jsou ten největší důvod, proč to dělám," řekla Super.cz Renata, která v Čechách nafotila kampaň pro obchodní dům a boduje i ve světě. Nafotila kampaň pro jednu z nejznámějších světových oděvních značek.

"Předváděla jsem už pro dvě hlavní show, nafotila jsem kampaň pro sezonu jaro léto 2013. Je to prestižní světová značka a jsem za to ráda. Je to velký úspěch," dodala Langmannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám