Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvá Česká Miss Earth Monika Leová má už více jak tři roky přítele Martina Košína. I když její kolegyně, nová Miss World Lucie Kovandová, krátce po nasazení korunky přítele poslala k vodě, Monika se k tomu nechystá. Hokejisté a podnikatelé prý mají rozhodně smůlu. Zatím.

"Stále přítele mám a plánuji to ještě dál. Vídáme se skoro každý den, my si na to chvilku vždycky uděláme. Stále je jasno, žádné mráčky," řekla o vztahu krásná modelka s vietnamskými kořeny. Žádné žádosti o rande prý, jak je běžné u jiných vítězek soutěží krásy, nechodí.

"Žádné esemesky nepřišly. Asi nejsem dost přitažlivá, mám vypnutý radar. Nevím. Nic nedochází a doufám, že to tak i zůstane," říká Monika.

Zatím plní povinnosti třetí nejkrásnější Češky a pracuje především pro sponzory. Kdo by čekal, že ji osloví vietnamští klienti, kterých je v Čechách nespočet, má smůlu. "Zatím mi nabídli v Sapě a tržnici v Holešovicích jen slevu na boty," dodala se smíchem Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám