Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mít partnera pomalu polovinu z roku na cestách snese málokterá žena. Ale herečka Bára Kodetová (53) mezi ně patří. "Já chlapa nepotřebuju mít každý večer doma. Jsme si vzácnější, připadá mi, jako bychom spolu byli teprve krátce. Vlastně mě to svým způsobem vzrušuje," svěřila Super.cz partnerka houslisty Pavla Šporcla.

To je sice hezké, jak ale zvládá starost o domácnost, bydlí v usedlosti za Prahou, tři dcery a dva psi? "Pavel je skvělý, když je doma, pomáhá mi se vším. Je úžasný táta. A já jsem docela samostatná žena," míní Bára.

"Od šestnácti jsem se sama živila, nějaký čas jsme byla sama s dcerou a také jsem to zvládala," dodala herečka, která má nejstarší dceru z předchozího vztahu. "Myslím si, že není nic, co bych sama neudělala," pochlubila se svojí zdatností co se nejen výchovy dětí a klasické péče o domácnost týče. Umí sama opravit leccos na domě, postará se i o zahradu.

Nyní ji Pavel zase na čtrnáct dnů opouští, protože bude koncertovat v Japonsku. A ona už se těší, že mu po návratu připraví soukromou narozeninovou oslavu. "Asi půjdeme jen sami dva na večeři," plánuje. A nestěžuje si na to, že soukromých chvilek je v domě se třemi dcerami málo? "My máme velkou ložnici, a u dveří je zámek," smála se herečka.

Reklama

Další články

Načítám