Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Sokolová (35) vyrazila na párty se svojí nevlastní třináctiletou sestrou Evou. Přestože nemají stejné rodiče, jsou si podobné a Kateřina říká, že by její sestra mohla z fleku také dělat modelku. Brunetka Eva je totiž velmi půvabná.

"Ano, máme půvab v rodině," směje se Kateřina. Zároveň přiznala, že sestru nezná od jejího narození. "Je to dcera druhé manželky mého táty. Ale je pro mě jako moje vlastní. Znám ji už od jejích tří let," upřesnila Kateřina.

Modelkovské ambice prý ale její sestra nemá. "Na mě je to moc foťáků a kamer. Jsem stále na základce, mám spoustu koníčků, ale počítám s tím, že za rok za dva se to změní. Ale modeling to asi nebude," říká.

Pokud by názor změnila, Kateřina jí prý pomůže. "Pokud by ambice měla, tak jsem připravená jí dát co nejvíce rad. Evča se chce ale asi profilovat jiným směrem. Šanci by měla, má velká kukadla, krásný obličej," dodala Sokolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám