Hlavní obsah
Článek

Dnes jsme si pro vás připravili jednu hezkou vzpomínkovou vnadami nabitou fotogalerii. Před dlouhými sedmi lety se konala znovuobnovená premiéra muzikálu Kleopatra, kde nemohly chybět ani dvě krásné kolegyně a kamarádky Monika Absolonová (47) a Ilona Csáková (53).

Úspěšné zpěvačky vypadaly v kostýmech Kleopatry setsakramentsky sexy, o čemž se můžete přesvědčit v naší fotogalerii. Zpěvačky vystavily na odiv své nadupané hrudníčky, z nichž pánové celkem pochopitelně nemohli spustit oči.

„Jedno pravý, druhý levý, zda jsou pravý, to se neví,“ zpívalo se už tehdy při pohledu na výstavní a pevné poprsí Ilony Csákové. O tom, že jí k dokonalosti pomohla nezbytná špetka silikonu, však při pohledu do jejího výstřihu netřeba dlouze diskutovat. A nutně musíme podotknout, že to u živočišné Ilony rozhodně není na škodu.

Ač by někdo mohl namítnout, že vedle obdařené Ilony vypadala Monika Absolonová jako její chudá příbuzná, v Kleopatře se rozdíly ve velikosti ňader stíraly. Kostymérky si totiž daly hodně záležet na tom, aby vynikla i čistě přírodní prsa Moniky, a zpěvačka tak vypadala opravdu hodně sexy.

Doufejme, že se nám někdy v budoucnu obě zpěvačky opět ukáží společně v podobně odvážných outfitech. Fanoušci by si jistě opět přišli na své.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám