Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není žádným tajemstvím, že mezi Darou Rolins (51) a Bořkem Slezáčkem (56) nepanují zrovna přátelské vztahy. Kontroverznímu moderátorovi leží popová diva v žaludku už od doby, co žili jako sousedé v podkroví dejvického činžáku.

V poslední době se Slezáček pokouší ze všech sil vstoupit do sporu mezi Darou Rolins a Matějem Homolou o dceru Lauru. Moderátor se včera novinářům svěřil, že kdyby mohl svědčit ve prospěch Matěje Homoly, s radostí by to udělal. Údajně má na zpěvačku jisté kompromitující informace z minulosti.

Zájem Slezáčka je ale zřejmě jednostranný a Homola o jeho iniciativu ani v nejmenším nestojí. Dnes totiž u soudu dojde k podepsání vzájemné dohody, na které se již právníci Dary a Matěje předem dohodli. „O aktivitách pana Slezáčka se mi Matěj už svěřil v mailu. Sám mi napsal, že ho mrzí, jak se do věcí týkajících se jen naší rodiny pořád někdo míchá," uvedla věci na pravou míru Dara a jedním dechem dodává: „Ať se Slezáček stará o svoje děti. To naše o jeho pozornost nestojí."

Rolins je přesvědčena o svých rodičovských kvalitách. „Neřeším minulost jiných lidí. Je mi jedno, co kdo dělal, než se stal otcem, mámou a začal mít zodpovědnost za někoho jiného. Každý máme za sebou mladost a povinnou disciplínu dělat v této době kraviny všeho druhu. Jeho snaha dělat z té mé větší divočinu, než doopravdy byla, je nepochopitelně urputná," říká popová diva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám