Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zvláštní halloweenský kostým zvolila v pátek na tematickou soukromou párty v Beverly Hills modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley (37). Těžko říct, za co byla převlečená, ale že aspirovala na nejodhalenější účastnici celé akce, je celkem jasné. Odvážná Rosie dorazila oděná pouze do spodního prádla, punčoch, podvazků a šatů, které nezakrývaly vůbec nic. Aby jí venku nebyla zima, tak přidala ještě kožich.

Rosie na sebe podobným způsobem poslední dobou upozorňuje ráda. Chce snad provokovat svého přítele, hollywoodského akčního herce Jasona Stathama? Jen o den později se totiž dlouhonohá kráska objevila na galavečeru LACMA Art + Film v Los Angeles ve velmi rafinovaných šatech, které naznačily, jak obdařeným dekoltem hvězda snímku Transformers 3 okouzlila  nejen Stathama, ale také čtenáře pánských časopisů, kteří ji minulý rok vyhlásili nejvíce sexy ženou světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám