Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah Tomáše Ujfalušiho a Anety Vignerové (36) je zalitý sluncem. Útočník fotbalového klubu Galatasaray Istanbul a historicky poslední Miss České republiky 2009 se milují tak silně, že spolu potřebují trávit každý okamžik.

Ještě na začátku tohoto roku si modelka plánovala, že by naposledy odešla na několik měsíců za modelingem do Asie či Ameriky. Nyní se zdá hrdličkám několikaměsíční odloučení jako noční můra.

„Nevím, jestli se na takové dálky ještě vnitřně cítím. Vidím to na týdenní odjezd do Anglie nebo do Německa, ale už si nejsem jistá, jestli bych chtěla na dva měsíce pryč,“ řekla Vignerová a jedním dechem dodává: „Dva měsíce je dlouhá doba, nebyli jsme na takové pauzy od začátku stavění.“

Důkazem, že to Tomáš s Anetou myslí opravdu vážně, je skutečnost, že ji představil už i své dceři, sedmileté Kačence, kterou má s exmanželkou Kateřinou. „Potkali jsme se. Myslím, že to proběhlo všechno v pořádku,“ prozradila nám Aneta během našeho rozhovoru ve svém oblíbeném fitness centru v pražském Karlíně. K citlivému rodinnému tématu se víc nechtěla vyjadřovat. Z jejího výrazu tváře bylo ale zřejmé, že je na výsost spokojená.

Reklama

Další články

Načítám