Hlavní obsah
Článek

Prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Svobodová (52) neprožívá zrovna nejlepší životní období. Má nemocnou maminku, stále se ne a ne rozvést s manželem Patrikem Aušem a na obzoru není žádný nový chlap, který by ji aspoň trochu rozmazloval.

Sama Vendula se ke svým soukromým problémům nechce vyjadřovat. "Vždyť víte, že to v médiích rozebírat nechci. Nepatřím mezi ty, kdo se potřebují zviditelnit skrze nemoci nebo rozvody. Radši napište o nadaci," krčila rameny Vendula.

Ta se chystá na křest dalšího kalendáře, jehož výtěžek je určen na Kapku naděje a pro který pózovali například Ivana Chýlková, Jan Čenský nebo olympionik David Svoboda. "Jsou na fotkách úplně k nepoznání. Kdybych třeba nevěděla, že je na snímku Michal David, vůbec bych si to ani netipla," řekla Vendula.

Svobodová se objevila na křtu kapely Abba Stars v Hard Rock Café a vypadala skvěle. I přes nesnadnou životní situaci zářila a nešetřila úsměvy. "Černý humor je ta nejlepší terapie," míní Vendula, jejíž radostí je momentálně syn Jakub a to, že se konečně přestěhovala do nového domu.

"Už mám skoro všechno zařízené. Chybí jen drobnosti jako žaluzie. A na zahradu také ještě nebyl čas," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám