Hlavní obsah
Článek

Proslulý hudební producent a obávaný porotce talentových soutěží v Británii i Americe Simon Cowell nejspíš s expřítelkyněmi udržuje vřelé vztahy a čas od času se s nimi setká i po letech od rozchodu. Ještě zajímavější je však skutečnost, že jeho bývalky si náramně rozumí mezi sebou a spolu s Cowellem si vyrazí na noční tah po Londýně.

Právě to se stalo nedávno. Simon si vezl své dvě bývalé partnerky Mezhgan Hussainy a zpěvačku Sinittu v limuzíně, kde to v kouřovém oparu z cigaret burácelo smíchy. Trojice začínala v podniku Arts Club, aby se v pozdních večerních hodinách přesunula ještě do klubu Loulou’s, který opouštěli až v půl čtvrté ráno.

Cowell se přitom nedávno nechal slyšet, že by rád počal dceru. Děti prý nemá proto, že si dřív nepřipadal dost svědomitý. Nebránil by se rovněž vlastnictví psa, a ne jen tak ledajakého!

„Chci děti, až budu vědět, že jsem dost svědomitý. Mám děti rád. Nejsem si jistý, jestli budu v prvních šesti měsících dobrý táta, ale jednou budou vědět, kdo jsem. Mám si je adoptovat? Ne, myslím, že bych raději své vlastní, ale také to nevylučuji. Preferoval bych holčičku. A také miluji psy. Měl bych nějakého zachránit. Možná bych si mohl vzít nějakého trojnohého, kterého nikdo jiný nechce,“ zamyslel se nedávno v rozhovoru pro ITV Cowell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám