Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Brejchová (84), která byla v šedesátých letech symbolem krásy a ženskosti, se už nějakou dobu straní společenského života. Důvodem je nemoc, trpí nedokrvováním mozku, ale také rozhodnutím zavřít za herectvím a vším, co k tomu patří, dveře. Má se totiž odcházet v nejlepším.

Škarohlídi, kteří spekulovali, že je na tom Brejchová tak špatně, že nemůže vyjít z domu nebo že má pečovatelku, se šeredně spletli. „Víte, to nejde se z toho uzdravit. Není to ale horší, čehož jsme se já a všichni ostatní obávali,“ popsala Eliška z Noci na Karlštejně svůj aktuální stav Blesku.

Zároveň rázně odmítla, že by se ještě někdy postavila na divadelní prkna nebo před kameru, což by všichni její fanoušci jistě velmi ocenili. Na to už se prý přeci jen necítí.

Vedle toho, že má radost, že výsledky každoroční kontroly, kterou v březnu podstupuje, dopadly dobře, se svěřila také s tím, že s dcerou Terezou Brodskou teď mají nejlepší vztahy, jaké kdy měly. „Vozí mě, kam potřebuju, na úřady nebo ke kadeřníkovi,“ dodala tehdejší ikona krásy, která ani v pokročilém věku nerezignuje na svůj zevnějšek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám