Hlavní obsah
Jakub Kynčl
Článek

Trpělivost růže přináší. Teprve poslední den svého týdenního pobytu v marockém Agadiru Vendula Svobodová (52) dopřála okolí alespoň náznakem pohled, který se dostává jen jejímu partnerovi, podnikateli Vladimíru Waasovi. Právě s ním, synem Kubou a Vladimírovou dcerou Petrou si užívala uplynulý týden u moře.

Žádné válení u moře a žádné flákání. Ačkoliv by si asi malý Jakub Svoboda představoval dovolenou trochu jinak, u plážové pohody týdenní výlet do Maroka neskončil. A jako by nestačil výlet do města orientu Marrakéše, prezidentka nadace Kapka naděje nedala svému synovi chvíli klidu ani v luxusním pětihvězdičkovém resortu Riu Palace Tikida.

„Nesmí zvlčet. Chodí na docela těžkou školu, a tak spolu místo nějakých her každé odpoledne sekáme češtinu a matematiku. Chtěli jsme z Maroka i něco vidět, ale Kuba ještě delší cesty nesnáší dobře. Cestovní kancelář má naštěstí i nějaké hotely v Marrakéši, a tak jsme se tam nemuseli honit, přespali tam a Kuba to zvládl úplně v pohodě. Kdybychom se týden neučili, mohl by v tom začít pořádně plavat. Jistota je jistota,“ řekla Super.cz Svobodová.

Reklama

Další články

Načítám