Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31) poprvé od porodu syna Quentina, kterého přivedla na svět císařským řezem 15. března, vyrazila na společenskou akci. S rodiči si nenechali ujít velkolepou párty světové automobilky v hotelu Hilton. Quentina opustila poprvé od porodu.

O hlídání měla ale postaráno. "Hlídala moje babička, sestra Charlotte a její partner Michal. Neměla jsem vůbec obavy. Ale byl to zvláštní pocit, být poprvé bez něj. Přeci jenom to bylo úplně poprvé, co jsem Quentinka nechala samotného beze mě," prozradila Ornella.

Párty si přesto velmi užila. Vzala si luxusní černé šaty, které dokazovaly, že Ornella je prakticky zpět na své váze. Nahoře už jí zůstaly pouhé dva kilogramy. A to v těhotenství nabrala pěkných sedmnáct kilo.

A na parketu to se svými blízkými pořádně rozjela. "Myslím si, že málokdo to na parketě rozjel na kapelu Olympic tak jako právě my. Byl to fajn večírek, ale jsem ráda, že už jsem zase u Quentinka," dodala Ornella

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám