Hlavní obsah
Článek

Britka Danielle Pendlebury je jednou z těch statečných, kteří se s vervou pustili do boje se svou obezitou a pyšní se neuvěřitelnými výsledky. V Danielle se nehnulo svědomí díky výhružkám lékařů, ale poté, co si začala všímat, s jakou nelibostí ve tváři na ni lidé zírají. Dnes je Danielle o 63 kilo lehčí a z třídní kuličky je nádherná žena, která o nápadníky nemá nouzi.

Příběh dvacetileté Angličanky a jejího hubnutí začal ve chvíli, kdy se zadýchávala při každé větší námaze. Jednou pomalu vyplivla duši, když se snažila vyjít kopec a najednou z protějšího chodníku slyšela, jak partička lidí funí a pokřikuje na ni: „Pumbaa, Pumbaa,“ tedy jménem prasátka z filmu Lví král od Disneye.

Danielle se sice obávala, že zhubnout nezvládne, ale nakonec vyhodila všechny chipsy, čokoládu, sušenky a párečky do koše a dala se na dietu. Začala docházet do Slimming clubu - mezi komunitu lidí, kteří se snaží zhubnout a svého odhodlání se už nepustila.

Dnes u ní váha ukazuje o 63 kilo méně a Danielle je konečně plná sebevědomí. Ještě aby ne, když se za ní na ulici otočí téměř každý muž...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám