Hlavní obsah
Článek

Minulou neděli vyšlo najevo, že v SuperStar vznikl nový pár. A Martin Šafařík s Terezou Mandzákovou se na párty finalistů v Bratislavě, kde Super.cz samozřejmě nemohl chybět, od sebe nehnuli ani na metr.

Tereza svěřila, že si ji Martin získal svých osobitým humorem. "A také tím, že je takové děcko," smála se půvabná Slovenka. "Tereza je krásná holka a má krásný hlas. A nádherně se směje fórům, které s klukama na vile děláme," navázal Martin.

Tereza Mandzáková byla stejně jako Martin Šafařík už před SuperStar volná. S posledním přítelem se rozešla před více než půl rokem. A co je u ní příčinou rozchodu a před čím by se měl tím pádem Martin vyvarovat? "Muž nesmí být přelétavý a být lhář," řekla jednoznačně Tereza.

Otázkou je, co asi říkala na to, že ji Martin nechal v Bratislavě odejít spát samotnou? My jsme totiž v půl páté ráno ve výtahu hotelu finalistu potkali s reportérkou televize Nova Veronikou Saskovou. "Tereza už je na pokoji," vysvětloval Šafařík. Ale nedodal, že v úplně jiném hotelu vzdáleném pořádný kus cesty. Finalisté totiž bydleli jinde než média.

"Nic spolu nemáme, je to ještě dítě. Já jsem zasnoubená a s přítelem jsem už skoro jedenáct let," ubezpečovala nás Veronika. Byl ji tedy Martin jen dvorně doprovodit?

Reklama

Další články

Načítám