Hlavní obsah
Článek

Lindsay Lohan (37) i Charlieho Sheena (58) spojuje jedna věc - jsou nejslavnějšími hollywoodskými průšviháři. A zatímco Charlie se s blížící padesátkou zklidnil, Lindsay nepoučila ani pravidelná posezení před soudy a brzy ji čeká další odpykávání trestu. Nyní se tato zlobivá dvojka dokonce společně objevila v novém díle Sheenova seriálu Anger Management, a to rovnou v jedné posteli.

Kdo by ale čekal postelovou scénu, bude zklamaný. Lindsay si zahraje samu sebe a svému staršímu protějšku se pouze svěřuje se svými problémy. Hovoří tak nejen o aféře s ukradeným náhrdelníkem nebo o čase stráveném ve vazbě, ale rovněž o nejaktuálnější autonehodě z loňského června, kvůli které ji už brzy čeká zmiňovaný trest. Sheen přitom představuje jejího terapeuta.

Není to přitom tak dávno, co to mezi herci trochu vřelo. Sheen totiž před časem Lindsay daroval v přepočtu asi 1,9 miliónu korun, které měly pomoci k umoření jejího dluhu, který měla na daních. Poté se ale rozhodl, že jí pomůže i jinak, a nabídl jí další pomoc.

„Cítím se být spřízněnou duší s někým, kdo potřebuje poradce, ať už nějakého chce, nebo nechce. Může i nadále chodit do barů se svými kamarády, co jí trhají šaty, nebo se obrátit na mě s prosbou o radu,“ vzkázal Sheen Lindsay. Ta však jeho nabídku odmítla s tím, že pomoc nepotřebuje. Změnila snad názor alespoň před kamerou?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám