Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dívenka na fotce je jednou z nových tváří televizních obrazovek a patří k typům, na které jen tak nezapomenete. Náznaky toho, že z ní vyroste krásná žena, lze pozorovat už na jejích dětských fotkách. Není ale jen velmi půvabná, ale také vzdělaná. Vystudovala dvě vysoké školy a vedle češtiny hovoří dalšími pěti jazyky. Poznali jste ji?

Možná ne úplně od miminka, ale jen co jedna z nových moderátorek Novy Emma Smetana (24) trochu povyrostla, začal se jí v obličeji rýsovat výraz, který lze na tváři půvabné blondýny vyčíst i dnes, a který je pro většinu pánské populace dosti nebezpečným. Pánové ale mají smůlu. Jak Emma řekla, už několik let je šťastně zadaná. Jejím vyvoleným je fešný herec a zpěvák Jordan Haj.

Že je s kamerou kamarádka, dokazuje Emma nejen coby moderátorka, ale objevila se i v několika filmech. Zahrála si v Mužích v naději, vidět ji budeme moci i v Sukničkářích. Fotogeničnost předvedla také na nedávno vzniklých profi snímcích, na kterých jí to v růžové i na motorce vážně dost sluší. Na kouzelné fotky, jež zachycují Emmino dětství, se podívejte do galerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám