Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a Česká Miss Iveta Lutovská Vítová (40) je ve čtvrtém měsíci těhotenství a užívá si to. Možná i proto, že se jí absolutně vyhnuly ranní nevolnosti. "Prožívám to úžasně, ani jednou jsem nenavštívila toaletu. Opravdu. Nebyla jediná nevolnost," řekla Super.cz Iveta.

"Ze začátku jsem jen byla hrozně unavená, byla jsem schopná prospat půlku dne. Když to bylo možné, hned jsem ulehla do postele nebo na gauč. Teď už jsem ve fázi, že mi není vůbec nic. A kdyby mě jen trochu nebolela ňadra, ani bych nevěděla, že jsem těhotná. A také už nosím rozepnuté džíny," říká Vítová.

"Mám tak bezproblémové a úchvatné těhotenství, že bych v klidu mohla napsat knížku, aby byli všichni těhotní," dodala s úsměvem krásná modelka a moderátorka. Práci se chce věnovat, co nejdéle to půjde. "Je mi dobře, nic mi v práci nebrání. Navíc moje práce není fyzicky náročná, takže si myslím, že v devátém měsíci, pokud budu v pořádku, můžu klidně ještě pracovat," dodala Lutovská.

Naopak po narození miminka ji rozhodně brzy na obrazovce neuvidíme. "Určitě chci být na mateřské déle, nechci po třech měsících rychle do práce. S televizí jsem se o tom ještě zatím nebavila, uvidíme," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám