Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen aby nakonec nepřišel úplně o vlasy. To, co provádějí kadeřnice v Divadle Broadway s kadeřemi rockera Pepy Vojtka (58), už je alarmující. Vlasy, které mu pravidelně nastavují pomocí vlásenek v muzikálu Klíč králů, v novém dílku Andílci za školou pro změnu tupírují.

"Pro slávu se musí trpět," řekl Super.cz s nadsázkou Pepa, kterého oba účesy baví. V dlouhých vlasech se vrací do doby, kdy začínal se skupinou Kabát. "A v těch natupírovaných si připadám jako ve filmu Beetlejuice," smál se Pepa. To, že se mu vlasy trhají a mohl by o ně postupně přijít, si nepřipouští.

V novém muzikálu Andílci za školou hraje bývalého rockera, který se stane učitelem zeměpisu a na základní škole s žáky deváté třídy nacvičuje hudební vystoupení. "Jak tak na něj koukám, za chvíli nám uteče do Národního divadla," hodnotil po představení Vojtkův herecký výkon producent Oldřich Lichtenberg. Stejně spokojený byl i autor hudby Michal David (63).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám