Hlavní obsah
Článek

Zatímco Jiří Langmajer (57) se tajně schází s mladičkou dívkou v baru, jeho partnerka Adéla Gondíková (50) má úplně jiné věci na práci. Po vzoru svého bratra Dalibora (54), který se po čtyřicátých narozeninách  zamiloval do běhání, se rozhodla také udělat něco se svou fyzičkou.

Pod dohledem trenéra Vítka pravidelně cvičí na vibrační plošině. Herečka si na návštěvy health klubu v pražském Karlíně našla čas dvakrát za týden. I přes krátký čas věnovaný cvičení jí proslavená vibrační plošina účinně pomáhá zpevnit ochablé svalstvo a zlepšit kondici.

„Tréninky mi za krátkou dobu pomohly zpevnit postavu a vyrýsovat svaly,“ říká Gondíková. „Zpočátku pro mě byl přístroj velkou neznámou, ale rychle jsem si na vibrační cvičení zvykla.“ Nyní si spojení vyváženého tréninku a závěrečné regenerace nemůže vynachválit.

Roli svého trenéra Vítka Živného oceňuje zejména kvůli bezchybnému provedení cviků, jež mají za výsledek skvěle zpevněné tělo za minimum času. Trenér navíc herečce dopřává nejen komplexní, ale také zábavný trénink. „Po cvičení ucítíte i svaly, o kterých jste předtím ani nevěděli. Díky cvičení se cítím ve skvělé kondici, ale za hodně vděčím trenérovi, který mě vždy přinutí dát ještě pár cviků, které bych sama asi odmítla,“ vysvětluje herečka.

Adélo, ruku na srdce, společnost pohledného svalovce jistě také není k zahození.

Reklama

Další články

Načítám