Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dojemné věnování, srdcervoucí píseň a slzy smutku - to bylo nedělní vystoupení finalistky Veroniky Stýblové v rockovém kole SuperStar, za které jí porotce Pavol Habera uštědřil drsnou kritiku.

"Nemůžu si pomoct, ale působilo to na mě jako jedno velké divadlo," setřel svou poněkud bezcitnou hláškou Pavol Habera šokovanou Veroniku. Ta krátce před svým vystoupením v medailonku přiznala, že zpívá pro blízkého člověka, který svádí těžký životní boj, a neubránila se slzám.

A nebylo divu, jedna z jejích nejbližších osob v těchto dnech svádí boj o holý život, když bojuje se zákeřnou rakovinou.

"Celou dobu během přímého přenosu se v zákulisí třásla hrůzou, protože byla přesvědčená, že to nezvládne. Bylo vidět, že ji to hodně zasáhlo a že si není jistá svým výkonem vzhledem k okolnostem," prozradil jeden z členů štábu.

Veronika odzpívala svou píseň velmi emotivně a na konci skladby se jí po tvářích kutálely slzy. Vážnou nemocí onemocněla teta Veroniky, která jí celé dětství nahrazovala babičku. Tu kvůli její brzké smrti talentovaná finalistka neměla a se svou tetou si je velmi blízká.

O zdravotním stavu své příbuzné ale sama Veronika Stýblová mluvit nechce. "Nezlobte se, nechci to nijak rozpitvávat. Jednoduše jsem se dostala do stavu, kdy mě něco hodně ranilo, a nedokázala jsem to skrýt ani před kamerami," uzavřela Veronika, která se pilně připravuje na další kolo SuperStar. Už v neděli večer se zbývajících devět finalistů „popere“ se slavnými filmovými hity.

Reklama

Další články

Načítám