Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kate Moss (50) nikdy neměla s odhalováním hrudníku problém. Činí tak nejen za peníze, ale i dobrovolně na svých dovolených - nejčastěji ve francouzském St. Tropez, kde odhazuje horní díl bikin každoročně a paparazzi mívají žně. Tentokrát se nechala pro magazín LOVE zvěčnit ve zcela průsvitném šifonovém závoji a s bílým rolákem Prada kolem krku i hlavy. Celý outfit doladil náhrdelník z 18tikarátového zlata a květina v ruce.

Moss od krku nahoru připomínala jeptišku, ale níž jí prosvítala nahá ňadra. Provokace tak u Kate a světově proslulého časopisu opět zafungovala... Modelka se totiž nechala pro magazín fotit již několikrát a pokaždé byly snímky přinejmenším kontroverzní.

Vloni se na obálce časopisu líbala s transsexuální modelkou Leou T a o rok dříve se s dalšími sedmi modelkami nechala na titulku svléknout donaha. Intimní místa měly krásky zalepeny páskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám