Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už podruhé se bude volit nejkrásnější cizinka Česka a Super.cz už zná finalistky soutěže. Do finále soutěže Miss Expat se přihlásila stovka exotických krásek žijících v České republice. Devět finalistek pochází z Angoly, Kolumbie, Vietnamu, Běloruska, Gruzie, Indonésie, Mongolska, Nigérie a Kambodži.

Nejkrásnější a nejzajímavější cizinky žijící v České republice se o korunku krásy utkají během slavnostního večera v Divadle Hybernia, který je naplánován na 9. ledna. Castingů se zúčastnila také loňská Miss Expat Paulina Nakashole z Namibie, která si vysloužila přezdívku exotická gazela.

Paulina své roční kralování završila velkou charitativní akcí v Namibii, která proběhla v srpnu. Charitativní večer zahrnoval fashion show a koncert populární hudby, výnos z prodeje vstupenek byl předán místnímu dětskému domovu a byl pořádán pod záštitou namibijského ministra kultury.

„Jsem ráda, že se mé roční kralování nejkrásnější cizinky ČR podařilo završit charitativní akcí, kterou jsme dlouho a pečlivě připravovali. Výtěžek z koncertu a módní přehlídky jsem se rozhodla předat dětskému domovu pro děti postižené HIV,“ říká Paulina Nakashole.

„Vždy jsem chtěla změnit něčí život k lepšímu a po mé výhře na Miss Expat České republiky jsem měla pocit, že bych měla využít tohoto titulu a pomoci dětem z mé rodné země, Namibie. Jen je škoda, že nemůžu pomoci všem těmto dětem. Vybrala jsem dětský domov Orlindi Place of Safety,“ dodává Paulina.

Paulina také v lednu na slavnostním finále předá korunku své následovnici. „Jak jsem tak pozorovala finalistky, tak mohu říct, že bude z čeho vybírat,“ dodává současná nejkrásnější cizinka.

„Soutěž Miss Expat je určena pro všechny bezdětné dívky od 18 do 30 let, jež žijí na území České republiky, pracující či studující, které se narodily s jiným než českým občanstvím. Jiné omezení pro zápis do soutěže není,“ vysvětlila ředitelka soutěže Dana Gregorová.

Reklama

Další články

Načítám