Hlavní obsah
Článek

Bořek Slezáček (56) je dalším moderátorem, který se přiznal k plastické operaci. Minulý týden byl na liposukci jeho kolega Petr Vojnar, Slezáček má za sebou zase konzultaci kvůli plánované plastice horních očních víček. "Jdu do toho z estetických důvodů, protože nerad stárnu, a také mi to dělá problémy s očima. Pálí mě a škrábou. Prostě průvodní znaky toho, že jsem starý," řekl Super.cz Slezáček. "A hlavně nechci vypadat v divadle starší, než je Sagvan Tofi," dodal se smíchem moderátor.

"Nebudu úplně typ, který by se uplastikoval k smrti. Myslím, že u plastiky víček na dlouhou dobu zůstanu," upřesnil Slezáček. Odsání tuku jako Vojnar prý neplánuje, i když by to potřeboval. "To by musela být opravdu obrovská liposukce. Nevím, co by s tolika tunama sádla dělali," smál se Bořek.

"Bořek operaci potřebuje. Má typické příznaky převisu očních víček. Už od pohledu a klinicky je tam velký převis, který skutečně musí obtěžovat," řekl Super.cz primář kliniky plastické chirurgie, který bude Bořka operovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám