Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To je tedy síla! Minulou sobotu nad ránem lehl popelem ranč Jana Pokorného alias Indiána z druhé řady Farmář hledá ženu. Nevědělo se ale, zda šlo o nešťastnou náhodu, či úmysl. Kontroverzní muž, který zásadně popírá, že by mohlo jít o pojistný podvod, neboť neměl majetek pojištěný, nyní přišel s odvážným tvrzením. „Ve vypálené budově spala dcera Terezka s přítelem. Sotva si zachránili holý život. Na policii mi oznámili, že to byl úmysl a že pokud někoho chytí, obviní ho z dvojnásobného pokusu o vraždu,“ říká Pokorný.

Indián věří, že policie pachatele dopadne. „Ale o samotě deset minut mě s ním nenechají,“ uvádí v náznaku, že by se s tím, kdo ohrozil život jeho dcery, rázně vypořádal. „Terezka spala v jednom srubu s přítelem, já v druhém, kterého se oheň nedotkl a kde teď všichni bydlíme. A vycvičený pes po požáru v tom jejím našel dvě ohniska. Byly tam rozlité chemikálie,“ uvádí Pokorný.

Vyšetřovatelé prý mají tři verze. „Buď jde o psychopata, protože stejně jako teď i loni někdo tady v blízkosti způsobil požár při změně času, uvažují taky o tom, jestli nejde o stalking, jelikož jsem přece jen mediálně známý, nebo prostě vadíme někomu z místních,“ řekl Super.cz Indián, který podobně vyhořel již před deseti lety.

Nyní se snaží sehnat pomocí sbírky peníze, prý aby měla jeho Tereza finance na nové brýle a také na potřeby do školy, jako je například počítač. Na Facebooku proto uveřejnil číslo účtu, kam mohou lidé zasílat dary. „Starám se o ni od tří let a teď mi na ni nějaký hajzl sáhl. Nezbyla jí ani ta vložka,“ kroutí hlavou Pokorný.

Indiána si lidé mohou pamatovat jako muže, který měl v zemědělské reality show pořádně našlápnuto k úspěchu u jedné ze soutěžících. Nakonec si ale vzal ženu z úplně jiné branže. Měsíc po sňatku se ale dvojice rozešla a házela na sebe špínu. O Honzovi prý jeho exmanželka řekla, že jí vyhrožoval nožem.

Reklama

Další články

Načítám