Hlavní obsah
Článek

O tom, že letošní SuperStar neměla původně uvádět moderátorka Zora Kepková (33), ale zpěvačka Tereza Kerndlová (37), se zatím mluvilo jen v kuloárech. Půvabná brunetka nám po kratším naléhání svěřila, jak to vlastně všechno bylo.

"Prošla jsem castingem, měla jsem už před podpisem smlouvy, ale nakonec jsme se nedohodli," řekla Super.cz. A bylo to prý z její strany. "Tak já jsem se jim líbila, jinak bych neprošla tolika koly," míní. Na přímou otázku, zda šlo o finanční nároky, to nevyloučila, ale uvedla, že faktorů, proč se rozhodla nepodepsat, bylo více.

Určitě to ale nebylo z obavy, že by moderování nezvládla. "Sice nejsem moderátorka, ale v muzice se pohybuji, orientuji se ve starší i novější tvorbě a jsem také dostatečně emotivní," vysvětlila Tereza.

Momentálně se věnuje tomu, co ji baví nejvíc, zpívání. "Mám novou písničku, v polovině dubna by se měl objevit videoklip. Jmenuje se Klišé z plyše a všechny, kteří mne znají jako zpěvačku romantických písní, asi překvapím," smála se zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám