Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Záři reflektorů z módního mola vyměnila misska Romana Pavelková za jinou. Své aktivity pomalu přesouvá do televize. Jak jsme vás již informovali, stala se moderátorkou pořadu o jachtingu.

Novopečená moderátorka kanálu Fanda tedy nelenila a nafotila velmi zajímavé sexy snímky na luxusní jachtě v Praze.

„Velmi tvrdě na sobě pracuji,“ svěřila se Romana Pavelková v průběhu fotografování. „Stejně usilovně, jako pracuji při modelingu, teď zdokonaluji svůj projev a přednes. Jsou to věci, které mě velmi baví a bez nichž se dobrý moderátor neobejde. A já chci být, stejně jako v modelingu, mezi těmi nejlepšími,“ tvrdí.

Romana Pavelková má za sebou první natáčení v Chorvatsku a v průběhu následujících týdnů se přesune do studia, kde budou probíhat postprodukční práce. „Je to velmi zajímavé, vidět televizní práci zblízka a být její součástí,“ usmívala se osmadvacetiletá modelka. „Je to skvělý tým lidí, kteří vědí, co chtějí. Věřím, že výsledek bude výborný,“ přeje si.

Fotografování probíhalo už za lehce podzimního počasí, ale Romana Pavelková ukázala, že je opravdová profesionálka. V plavkách pózovala před objektivem Jiřího Šujanského a vyšly z toho skvělé záběry. „Martin i Petra měli dost práce,“ děkovala Pavelková svým dvěma pomocníkům, Petře Šestákové, která se starala o make-up, a Martinu Tylovi, který měl na starost úpravu vlasů. „Dneska za toho větrného a chladného počasí to bylo opravdu hodně náročné,“ dodala.

Jak to krásné Romaně bude v novém pořadu slušet, posuďte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám