Hlavní obsah
Článek

Moderátor Petr Vojnar na nás vždy působil jako velký sportovec, který si hlídá zdravou životosprávu. Proto nás překvapilo, že se právě on rozhodl pro operační zákrok, kdy si nechal odsát tuk z břicha. "Jsou místa, která se nedají vycvičit. A zatímco na rukou mi roste svalová hmota bez problémů, s břichem je to horší," řekl Super.cz Petr.

Zastavili jsme se za ním těsně po dvouhodinové operaci ještě na sále VIP kliniky plastické chirurgie, abychom zjistili první dojmy. "Mám pryč tři sta mililitrů tuku, to je jako malé pivo," žertoval. Prý to ani moc nebolelo, protože předtím, než lékař začne rejdit kanylou v podkoží, je oblast napuštěna speciálním roztokem, který obsahuje i anestetikum.

"Ještě jsem trochu oblblý, ale bylo to docela v pohodě. Mám za sebou tři operace kolena a s tím se to nedá srovnávat. Možná tak s tetováními, kterých už mám taky dost. Ze začátku je to trochu nepříjemné, ale pak si na ten pocit zvyknete," popsal tumenescentní liposukci.

Teď bude muset Petr nosit nepřetržitě dva týdny stahovací prádlo a slíbil, že jakmile bude v pořádku, svlékne se pro Super.cz do trenek, aby nám ukázal, jak má ploché břicho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám