Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Nenápadný mladík Antony Owen (32), který pracoval jako prodavač, si splnil svůj sen - vydělává velké sumy peněz poté, co prošel neskutečnou proměnou ve štíhlou modelku Lisu.

Dospívající Antony - dnes už Lisa - snil o tom, že jednou přestane pracovat pro jednu ze známých prodejních sítí a stane se modelkou. Jeho nohy dlouhé 86 centimetrů byly jednou z věcí, které mu dopomohly přiblížit se ke splnění jeho snu.

„Když mi bylo osmnáct, uvědomila jsem si, že jsem se měla narodit jako žena. Ale trvalo mi to ještě další rok, než jsem se s tím mohla někomu svěřit,“ říká Lisa, jejíž dlouhé nohy obdivují na profesionálních fotografiích stovky, ne-li tisíce mužů.

Se svým tajemstvím se dlouhou dobu snažila vypořádat sama, ale nakonec se rozhodla vše prozradit rodičům, z čehož měla největší strach. Ti ji nakonec podpořili. „Myslím, že má matka to už věděla, a můj otec byl překvapivě v pohodě,“ uvedla modelka.

Její kariéra se rozběhla poté, co si jedné její fotografie na internetu všimly agentury. Nyní je tomu již deset let, co se modelingu věnuje.

„Chtěla bych, aby transgenderoví modelové byli respektovaní za to, jací jsou. Nechci si nechat odstranit genitálie, protože by to zmařilo to, čeho chci dosáhnout,“ dodala Lisa.

Reklama

Další články

Načítám