Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Deníčku Krampolových v bulvárním magazínu TopStar teď uslyší opravdu nepříjemnou zprávu. Prima se totiž rozhodla oblíbené video okénko ze života manželů Jiřího Krampola (85) a Hany Krampolové (†59) bez náhrady zrušit. „Vzali nám to. Dozvěděli jsme se to jen náhodou. Ani nikdo nezavolal,“ diví se nulové komunikaci ze strany televize Krampol. Ten Super.cz také svěřil, co je podle něj za koncem Deníčku.

„Nikdo se neozval. Hanka ale pravidelně jezdila na Primu předávat natočené materiály a když tam jela naposledy, dramaturgyně se na ni udiveně podívala a řekla jí: Vám to ještě nikdo neřekl? Vždyť je to zrušený!“ diví se Krampol, jak se s manželkou o zániku své rubriky v TopStaru dozvěděli.

„Podle mě je za tím to, že Hanka už neblbne, je v pořádku, což se televizi nelíbí, jako když dřív měla problémy,“ krčí rameny herec, který ale dál natáčí pro Primu coby moderátor pořad Nikdo není dokonalý.

Byl také vybrán, aby posledního října v pražském klubu Bellberry na narozeninách elektronických cigaret předal jedné z návštěvnic pravý certifikovaný diamant za 55 tisíc korun. „Nikdo není dokonalý, ani Deníček nebyl, ale tenhle diamant je. Už jsem ho viděl a je opravdu nádherný,“ uzavřel Krampol.

Reklama

Další články

Načítám