Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to chytrá kráska, nebo jen laciná holka? Modelka Andrea Verešová (43) perfektně zvládá principy selfmarketingu. Jen tak si lze vysvětlit, že ať se ukáže na jakékoliv společenské akci, vždy na sebe strhne veškerou pozornost.

Udržuje si přitom potřebnou míru vkusu. A to i tehdy, když pod odvážné sexy šaty nechtěně nechá nahlédnout fotografy, kteří ihned zvěční její kalhotky v plné kráse.

Slovenská modelka už tuto část prádla na veřejnosti ukázala několikrát. Pokaždé se dušovala, že omylem, což není tak úplně pravda. Pokud si oblékne svůdný sexy model s nebezpečně dlouhým rozparkem, ultrakrátké šatičky či outfit z průsvitné látky, musí očekávat, že dříve či později dojde k nepříjemné "nehodě".

Pro atraktivní Verešovou je však i drobné faux pas skvělou reklamou, za niž vůbec nemusí platit. Modelka přesně ví, na jaké společenské události si může dovolit trapasy s kalhotkami a kde naopak stačí pouze ukázat nádherné nožky v dráždivém rozparku či jen odhalená záda a přitažlivý dekolt.

A co teprve když Andrea předvede své dokonalé tělo a ladné křivky na přehlídkovém mole. To je teprve nádherné pokoukáníčko, které polahodí oku snad každého milovníka ženské krásy. Odvážnými modely Andrey Verešové se pokochejte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám