Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herec Jiří Pomeje (†54), na kterého nedávno prasklo, že se svou ženou Andreou očekává potomka, to už s vlastními těhotenskými příznaky opravdu přehání. „Manželka mi řekla něco, že mě až zamrazilo. Asi fakt začnu cvičit, nebo mě při porodu odvezou na vedlejší sál,“ vyděsila Pomejeho vlastní váha.

„Pořád se příjemně zakulacuju a mám velmi dobré těhotenské pocity. Pořád si tak příjemně tloustnu a mám ranní nevolnosti jako Andy. Jenže když mi řekla: Pojď, budeme si hladit bříška, dostala mě do kolen. Hned po Velikonocích snad zajdu do posilovny,“ zděsil se svého stavu Jirka, který si na Velikonční pondělí už sehnal pomlázku.

„Ještě nevíme pohlaví dítěte, protože na sono na nás vystrčil prdelku. Asi nebude po mně, nerad se fotí. Ale doufám, že to bude holčička. To pak obě holky při koledě vezmu jedním vrzem,“ směje se producent, který po delší době dostal konečně hlavní roli ve filmu.

„Bude to autobiografický příběh slovenského scénáristy, který si mě vybral, protože jsme si prý podobní životním osudem. Je i koproducentem filmu. Kromě toho už finišuje domluva na jednom velkém projektu. O něm se veřejnost už brzo dozví,“ dodal Pomeje, kterého vyhazov z VIP zpráv rozhodně netrápí.

Reklama

Další články

Načítám