Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seznamte se s mužem, který byl od mládí posedlý dokonalou vizáží Kena - partnera panenky Barbie. Justin Jedlica z New Yorku je skutečný Ken v lidském těle. Nedávno jej v americkém velkoměstě navštívila i Ukrajinka Valeria Lukyanova, která je pro změnu k nerozeznání od Barbie. Oba tak v sobě našli ztělesněné polovičky svých odvěkých vzorů, kterým se snaží přiblížit i za cenu velkých výdajů za plastické operace.

Jedlica údajně nejrůznějších kosmetických úprav a zákroků podstoupil kolem devadesáti a neváhal za ně utratit v přepočtu téměř dva milióny korun. Kromě poměrně běžných operací obličeje i těla se ale Justin chlubí i ‚nadstandardem‘ v podobě implantátů na pažích a na hrudi.

„Miluji měnit své já. Z neznámého člověka se díky operacím stávám lepším. Bořit veškeré normy je tak zábavné,“ říká ke svým proměnám Justin, který na dobře míněné rady, aby s operacemi už přestal, nereaguje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám