Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevěrnice Kristen Stewart (34) má obrovské štěstí. Její přítel Robert Pattinson (37) ji nejspíš natolik miluje, že ji vezme na milost. Je totiž ochotný dát jí ještě jednu šanci. Server Entertainment Tonight zveřejnil jejich první společnou fotku od propuknutí hereččiny milostné aféry s ženatým režisérem a otcem dvou malých dětí Rupertem Sandersem.

Pattinson s parohy na hlavě tehdy nechtěl Kristen ani vidět a urychleně se odstěhoval z jejich společného domu, ale Kristen se tolik snažila o nápravu, až se jí Robertovi zželelo. Hvězdy série Stmívání byly spatřeny v neděli v noci v losangeleském baru Ye Rustic Inn ve vyhlášené čtvrti Los Feliz.

Zdá se, že Robert zatím nechce být s Kristen sám, a tak večery tráví spolu po klubech. O den dříve si staronová dvojice vyrazila v doprovodu asi deseti přátel do vyhlášeného podniku Hallwood’s Chateau Marmont a podle svědků se všichni dobře bavili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám