Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celkem čtrnáctinásobná matka, Američanka Nadya Suleman (37), které se přezdívá osmimáma proto, že v roce 2009 přivedla ke svým již šesti dětem na svět po umělém oplodnění osmerčata, si přivydělává různými způsoby. Její tíživá finanční situace je známá, a tak nikoho příliš nepřekvapilo, když nafotila nahé fotky a následně i natočila peprné video s autoerotikou. Nadya dostává peníze i za to, že se objeví na některém z večírků a v klubu XL na Manhattanu si to v pátek i docela užila…

Suleman, jež dělá vše pro to, aby uživila 14 hladových krků i sebe samu, se účastnila akce s názvem DragQueen párty. Jejím úkolem bylo hosty pobavit, a tak musela předvést se dvěma panenkami, jak kojila své děti. Aby vše stíhala, údajně krmila děti z obou prsů najednou. Poněkud zesměšňující scénka byla následně vystřídána už skutečnou taneční párty, kde to na pódiu roztočila i se striptérem v dlouhé blond paruce a několika travestity.

Reklama

Další články

Načítám