Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco během prvního těhotenství měla krásná Lucie Koňaříková Salamé bříško velké jako buben z pračky, nyní, i když už je v pokročilém stádiu požehnaného stavu, by do ní nikdo neřekl, že z ní za chvíli bude maminka. „Mám miniaturní bříško, asi se mi narodí miniatura,“ směje se Lucka. Ta se naposledy před porodem objevila na veřejnosti. Všude kolem ní ale byli zdravotníci, kdyby se jí udělalo nevolno a byl potřeba lékařský zásah.

Lucie totiž s hvězdou Ordinace v růžové zahradě Lukášem Hejlíkem v sobotu moderovala již čtvrtý ročník soutěže Batist Nej sestřička roku. „Nebýt organizátora Davida Novotného, asi to moderování zruším. Ale byli jsme domluveni dlouho předtím, navíc ho mám ráda, takže jsem se toho s chutí zhostila. Však je to pravděpodobně naposledy před porodem,“ tvrdí Lucie, která je podle některých informací v šestém, podle jiných již v osmém měsíci těhotenství. Sama to nechce nijak specifikovat.

Během finále soutěže o nejlepší zdravotní sestřičku republiky, kterou vyhrála Lenka Nováková z Frýdku-Místku bojující s rakovinou, zazpívali například Madalena Joao, Ivana Jirešová, Bohuš Matuš, Marcela Březinová, Michaela Dolinová a další. V Náchodě nechyběli ani ministr zdravotnictví Leoš Heger, Radim Uzel, Jan Cimický, starosta Náchoda Jan Birke nebo Václav Glazar.

Výtěžek večera šel na dobročinné účely.

Reklama

Další články

Načítám