Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) si na módu nikdy moc nepotrpěla. Vídali jsme ji hlavně ve sportovním oblečení a pohodlných botách. Od doby, kdy se více věnuje zpívání, ale musela do šatníku zařadit i společenské šaty určené na pódiová vystoupení.

Ivana má dokonalou postavu, takže si může dovolit i odvážnější modely. To dokázala, když se opět objevila v Náchodě, kde už vystupovala na soutěži Muž roku. Nyní se stala ozdobou klání Batist Nej sestřička roku, které také pořádal David Novotný.

Tak krátké šaty jako ona se žádná jiná neodvážila obléknout. "Jsou návrhářské dvojice Leeda, ale na návrhářku Sabáčkovou, jejíž modely také ráda nosím, jsem nezanevřela," prozradila Ivana, která měla také velmi vysoké podpatky, že byl pro ni problém sejít ze schodů.

V mini předvedla představitelka barmanky z Ordinace v růžové zahradě i štíhlé, ale přitom neskutečně svalnaté nohy. "Co se cvičení týče, nedám dopustit na bikram jógu," prozradila herečka, že si ke krásné postavě pomáhá cvičením v místnosti vyhřáté na dvaačtyřicet stupňů.

Reklama

Další články

Načítám